Den här krämiga och syrliga citronsåsen är så otroligt god tillsammans med färsk ravioli och ruccola. Toppa sedan med riven parmesanost och gärna hackade nötter.
 
Ingredienser (4 port)
500 g färsk ravioli med spenat och ricotta
2 dl creme fraiche
1 dl vitt vin 
1 tsk honung
1 msk koncentrerad grönsaksfond
1 krm svartpeppar
1 liten citron
65 g ruccolasallad
1 dl riven parmesan
hackade nötter
 
Gör så här:
1. Koka raviolin.
2. Ta fram en kastrull och vispa ner creme fraiche, vin, honung, fond, svartpeppar och citronzest. Låt det koka upp försiktigt och sedan sjuda några minuter.
3. Ta såsen från värmen och häll i den pressade citronen.
4. Vänd ner raviolin och ruccola.
5. Servera med riven parmesan och hackade nötter.
 
Lycka till!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress